Momenteel schrijf ik een boek over De Slakkenfilosofie, daarom is het nog even wachten op een nieuwe cabaretvoorstelling. In de tussentijd kun je twee dingen doen.

1. Depri en bokkig door het leven gaan. Of….

2. Genieten van de opname van De Pelgrimsshow! Jaaa, goeie keus! Gaat ie!

 

De Pelgrimsshow! Of wat ik mijn man niet durf te vertellen.

Hoe word je eigenlijk pelgrim, als er niet eens een fatsoenlijke opleiding voor is? Zelfs geen verkorte LOI-cursus? En sowieso: hoe kom je in gódsnaam op het idee om van Amersfoort naar Santiago de Compostela te gaan fietsen in je eentje? Met een fiets die je Annie noemt en een tent die meneer Spitsbergen heet?

Beleef het hele avontuur mee in deze online cabaretvoorstelling! Loop eerst met me* mee door de woestijn van Jericho naar Jeruzalem waar iets gebeurde wat ik mijn man niet durf te vertellen. Spring dan achterop van Amersfoort tot Noord-Frankrijk en ontmoet de broer van Hugh Grant: een knappe priester waarvan ik denk dat ie voor me gaat zingen.

Doe tussendoor mee aan de Caminoquiz, waarin je helaas geen Prachtige PelgrimsPrijzen kunt winnen. (Zadelpijn! Jacobsschelpen! Een stempelboekje!) En zie me ten slotte een roedel monsters overwinnen en een berg voorpret beleven, voordat ik uiteindelijk echt op  Annie spring en naar Santiago ga pelgrimeren.

 

Wanneer?

Nu! De online liveshow heb ik gespeeld op zondag 2 mei 2021 om 16:00u, een week voor mijn vertrek naar Santiago de Compostela. Maar jij kunt nu je kaartje kopen en gelijk de opname bekijken! Dan krijg je de opname daarna zo snel mogelijk in je inbox.

 

Hoe lang?

De voorstelling duurt 1,5 uur. Of korter als je eerder op de stopknop ramt.

Wat kost dat?

5 eurootjes, koopje!

Schiet nou op, ik wil die show zien!

Jaja, rustig aan, ik ben inmiddels een slak, nietwaar? Hier heb je je bestelknop:

 

Ja, ik wil de Pelgrimsshow!

 

 

Moederziel Marleen
Foto: www.frankschoevaart.nl

* Over mij, cabaretier Marleen Bekker

Ik maak persoonlijk cabaret dat schuurt. Ik speel, zing en dans over de de dingen die mij bezig houden in het leven. Zo ging mijn eerste avondvullende voorstelling Moederziel Marleen over mijn kinderloosheid. Ik hou ervan om grote thema’s aan te kaarten in kleine situaties. En die blijken verrassend herkenbaar te zijn voor het publiek. Het publiek noemt me ‘schaamteloos, grappig en muzikaal’.

Daarnaast schrijf ik momenteel een boek over de pelgrimstocht die ik na de Pelgrimsshow heb gefietst en ben ik geregeld live op Youtube te vinden voor een ochtendmeditatie. In mijn vrije tijd ben ik docent op de Hogeschool van Amsterdam.