Heb je de werkboeklessen van Een Cursus In Wonderen gedaan, en heb je zo’n gevoel van: wat nu? Ik snap je helemaal! Ik had dat gevoel namelijk nadat ik in 2022 elke dag een video met een werkboekles op Youtube had gezet. Al na een dag miste ik het om de dag te beginnen met Liefde.

Gelukkig kreeg ik (eindelijk) een ingeving om verder te werken met en aan de Cursus. ‘Wakker worden met Wonderen’ heb ik het genoemd. Het zijn ochtendmeditaties gebaseerd op Een Cursus In Wonderen. Voor wie de werkboeklessen gedaan heeft en meer wil, een beetje theorie maar vooral toepassing wil, voor wie een stap wil zetten in eerlijker worden naar zichzelf en dus God.

Zoals ik de opzet nu in gedachten heb maak ik eerst contact met de Heilige Geest, daarna lees ik at random een stukje uit het tekstboek, waar we samen op mediteren om de tekst in te laten zinken.

Een heerlijke start van de dag, waarmee je een bedding krijgt voor de rest van je dag. Doe je mee?

Ik ben (bijna) dagelijks live op Youtube te vinden in de ochtend. De tijd is flexibel, zodat het voor mij te combineren valt met mijn andere activiteiten. En ik probeer er elke dag te zijn, maar ik neem af en toe vrij.

Hoe werkt het?

Abonneer je allereerst op het Youtubekanaal waarop ik livestream.
Ga naar de lijst met Livestreams, klik op ‘Melding sturen’ bij de geplande livestream, die plan ik uiterlijk een half uur van tevoren.
Staat ie er nog niet? Dan heb je nog even geduld nodig.
Klik op het moment op de geplande livestream en voilà!

 

Livestream gemist?

Geen nood! Je kunt alle opnames op je eigen moment terugkijken via de playlist Wakker worden met Wonderen.

 

Kijk hier gelijk de eerste ochtendmeditatie:

Superleuk je binnenkort te zien!

 

Wie ben ik?

Ik ben Marleen Bekker. Cabaretier, schrijver en slak. Student van de Cursus. Ach ja, dat zijn maar labels, eigenlijk ben ik net als jij: een liefdevol mens, dat gewoon maar wat aanrommelt.

Een aantal jaren gelden kwam ik Een Cursus in Wonderen tegen, ik vond het maar een vreemd boek met al die plechtstatige taal. Maar het bleef aan me trekken. Ik volgde lessen bij Debby Kamp en besloot in december 2021 om een jaar lang alle werkboeklessen voor te lezen voor de camera en op Youtube te zetten. Het gaf een enorme verdieping in het toepassen van de Cursus.

Kijkers worden blij van mij, vinden me grappig en eerlijk en waarderen mijn openheid. Als cabaretier maak ik persoonlijke voorstellingen die schuren. Ik speelde twee avondvullende cabaretshows, Moederziel Marleen en De Pelgrimsshow. Met die laatste (online) show en met Pelgrimspost heb ik het geld bij elkaar gescharreld om twee maanden in mijn eentje te fietsen in 2021. Op weg naar meer Liefde. Over die fietstocht schrijf ik momenteel een boek.

In mijn vrije tijd werk ik als docent innovatie, psychologie en communicatievaardigheden bij Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam.