Misschien weet je het niet, omdat je me nog niet zo lang volgt, maar dit is de eerste blog die ik maak. Een primeur dus!

En ik maak ‘m nu pas, omdat ik niet durfde. Ja, je leest het goed: ik durfde niet. Stom, hè? Dat vind ik zelf wel in elk geval. Want ik zou het toch zéker moeten kunnen, ik: de podiumcoach! Plus ik heb al vaker video’s gemaakt. Dus wat loop ik nou moeilijk te doen?!?

Tja, dan blijkt dat ik toch ook maar gewoon een mens ben. En dat ik dus ook hobbels ken. En dingen spannend vind. Vooral nu ik iets nieuws ben gaan doen: ondernemers coachen om met hun verhaal vlammend op het podium te staan. Superleuk en toch ook spannend. Waardoor ik zaken heel lang uit kan stellen. En het steeds stommer lijkt dat ik het nog niet gedaan heb en steeds moeilijker lijkt om het wél te gaan doen. Die video met tips maken en met jou delen!

Herkenbaar voor jou, dat uitstellen? Vast wel. En het is godzijdank geen ramp.De hamvraag is natuurlijk: hoe kom je over je eigen hobbels heen? Zodat je wél je verhaal vertelt. Zodat je wél dat podium opklimt. Zodat je wél doet wat je niet durft.

Het is mij in elk geval gelukt: in deze eerste video geef ik je drie tips om te beginnen. Kick your ass!

Enneh, laat je het hieronder weten als je begonnen bent? Of wat je nog nodig hebt om te beginnen?

Hup, 3 tips om te beginnen aan je presentatie!
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *