Ik vind het soms best een lastige balans, die tussen lol en inhoud. Want het is belangrijk én leuk om lol te trappen als je een video maakt. Maar mensen moeten er ook nog wat aan hebben.

Zo wilde ik heel graag een video maken in mijn tijgerpak. Nee, geen sexy hooggehakt speelpakje, maar een heuse vermomming als lieve tijger. Alleen al dat ik dat ding heb gekocht heeft me ongelooflijk veel plezier gegeven.

Maar ik houd er ook van om dan iets nuttigs te doen met mijn ‘bedrijfsinvestering’. Dus: video maken in mijn pakkie.

Dat vertelde ik aan mijn man en die zei: ‘Mmm, als mensen alleen een maf type in een tijgerpak zien, dan weet ik niet of je overbrengt wat je wilt overbrengen.’ En daar kan ik chagrijnig van worden, van zo’n opmerking! Man!

Maar ik weet inmiddels ook dat het heel verstandig is om naar feedback te luisteren. Ook als die je niet gelijk aanstaat. Want hij zegt regelmatig zinnige dingen, die man van me.

Dus deze week een video over hoe je een podiumtijger in het wild herkent, maar vooral: hoe je hem in jezelf herkent!

 

Wil je meer van dit soort verhalen, video’s en tips over spreken vanuit je tenen, mét humor in je inbox? Meld je aan voor Marleens Magazine. Sgratis. Sleuk.

Herken jij ze in het wild?
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *