Het is best leuk om mij te zijn. En ook wel eens lastig. Want ik heb zoveel ideeën. Die dan mijn oren uitspuiten. En soms denk ik: “Rrrrrrustig, Marleen! Alles 1 voor 1.” Maar dat voelt zo saai. Jezelf inhouden.

Op het podium is dat sowieso geen goed idee: je inhouden. Het publiek krijgt het beste van jou, als je er helemaal bent. Als je je helemaal geeft op dat moment. Daar komt het publiek voor.

En nee, dat is lang niet altijd makkelijk. Want de monsters in je hoofd die kwekken er zo doorheen. ‘Wat sta je hier nou weer stom te doen. Denk je echt dat je het waard bent om hier te staan? Wacht maar, straks krijg je te horen dat het niks was wat je deed’.

Je daar niets van aantrekken en dóórgaan vraagt oefening, aanmoediging en ervaring.

Met alledrie kan ik je een beetje, een eind of volledig op weg helpen.

Hoe?

Nou zo:

 

Volledig: Opleiding tot Podiumtijger NIEUW!

Je wilt er echt voor gaan: als ondernemer vrij en met humor spreken. Dit is dé intensieve en volledige opleiding waarin ik je van alles leer over een knettergoed script schrijven mét humor, met humor en vrij op dat podium leren staan.

Het is een combi van individuele podiumcoaching, workshopdagen, online impulssessies en scriptadvies. Je kunt je eigen spoor volgen terwijl je gebruik maakt van de groep om je stukken uit te proberen en je podiumvaardigheden te ontwikkelen voor een heus publiek. We sluiten af met een presentatie-avond vol podiumtijgers, die vol trots laten zien wat ze gemaakt hebben in de zes maanden van de opleiding.

 

Vertel me meer over die Opleiding tot Podiumtijger!

 

 

Een eindje: workshop ‘Cabaret maken. Voor dappere ondernemers’

Hoe heerlijk is het om een dag lang te keten op het podium, je humorspier te trainen en je ondernemen veel luchtiger te maken? Het kan tijdens de workshop ‘Cabaret maken. Voor dappere ondernemers’. Een dag lang oefenen voor de groep, humortechnieken uitproberen en met bakken inspiratie en energie weer naar huis te gaan. Misschien smaakt het naar meer?

 

Vertel me meer over die workshop ‘Cabaret maken. Voor dappere ondernemers’

 

 

Een beetje: Komische Kerstborrel

Ik had zin in iets leuks, met mede-ondernemers in kerstsferen. Jij trekt je lolligste kerstoutfit aan, ik zorg voor een mini-workshop Humor zodat we met een vette grijns terugkijken op het afgelopen jaar. We borrelen ons een hoedje, met of zonder alcohol. En je gaat met een kerstcadeau naar huis! Whoopie!

 

Vertel me meer over die Komische Kerstborrel!

 

Zo, dat is er lekker allemaal uit! Wat moet er bij jou allemaal uit? Doe het, zou ik zeggen. Lucht namelijk enorm op!

Dit gebeurt er als je je niet inhoudt.
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *