Er zijn van die dagen dat er van alles misgaat. Dat je je van alles hebt voorgenomen, maar dat het allemaal anders loopt dan je denkt. Dan kun je gaan mopperen en grommen en schelden. Is best lekker.

Maar ik zeg: wees blij! Dat is hét perfecte moment om creatief te worden. Om andere leuke oplossingen te bedenken. Om de dingen op een andere manier te doen.

Onlangs wilde ik weer filmen voor de Humorweek. Nou, dat ging lekker, kijk maar:

 

Tegenslag is dus een bron van creativiteit en inspiratie! Ik ben uiteindelijk niet thuis gaan filmen, maar op kantoor. Waar ik ook een stabureau heb. En waar ik op het idee kwam om twee kantoorgenoten te vragen om elk in een scène te spelen. Waardoor die scènes aanmerkelijk leuker zijn geworden! Kijk, dat had dus niet gekund als ik thuis was gebleven.

Dus uiteindelijk is de video er beter op geworden doordat er van alles misliep.

Als dat niet zo was geweest, dan had ik er altijd nog een conference over kunnen schrijven. Of leuke foto’s van kunnen maken.

Dus ik hoop dat er bij jou vandaag ook wat misgaat en dat je er gewoon een heerlijk creatieve uitspatting van maakt!

Heb jij je nog niet aangemeld voor Dé Humorweek: doe lekker mee! 5 dagen lang elke dag een hilarische video in je inbox. Over het ondernemen. Zodat je echt weer even kunt lachen om jezelf.

 

Jaa, ik wil meer lachen met die Humorweek!

 

Superleuk als je meedoet!

 

[artikel] Ik wens je vandaag wat mislukking toe!
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *