Ik droom er al lang van. Heb er begin dit jaar iets over geroepen. Heb in de tussentijd een nieuwe voorstelling gemaakt. En 1000 andere dingen gedaan. Tot ik dacht: hupsakee, boek dat theater Marleen! Ga voor je droom! Doe het! Nu!

Dus ik ben naar een superleuk theater gegaan, waar ik mij helemaal thuisvoel. Om te checken of mijn gevoel nog steeds klopt. De sfeer te proeven, het podium te proberen. En toen heb ik het gedaan: ik heb een theater geboekt voor mijn eerste avondvullende voorstelling! Whiiiiiiiieeeeehiiiiew!

En toen durfde ik dat eerst niet rond te toeteren. Want stel je voor: er komen mensen! Maar ja, als er geen mensen komen is het ook weer zo jammer.

Tot ik vandaag geïnterviewd werd door Cinda Raaphorst over mijn ondernemerschap, hoe het allemaal zo gekomen is, wat ik heb gedaan in de afgelopen jaren, hoe ik het voor elkaar heb gekregen om te doen wat ik het allerliefste doe: cabaret maken.

Toen zag ik even zo messcherp welke stappen ik heb gezet. En ik voelde – tja, ga ik dit echt zeggen, ja dus – ik voelde me zo ongelooflijk tyfustakketering TROTS! Want ik ben best een bange poeperd, zoals je weet als je mij al even volgt. Maar dat maakt geen fluit uit: ik doe het allemaal wél. Misschien niet zo snel als ik zou willen. Maar ik doe het wél.

En nu is het gewoon eindelijk zover: ik ga een avondvullende voorstelling spelen! Bam!

En het lijkt me gewoon zo tof als jij er bij bent, .

Dus rapapapaaaaaa…. daar is ie dan:
Zet 3 februari 2018 in je agenda, regel de oppas nu al en houd je inbox in de gaten voor het moment dat de kaartverkoop losbarst.Dan ga ik in de tussentijd een webpagina maken en mijn webshop inrichten. En foto’s maken. En ach, repeteren, waarom ook niet. Je hoort nog van me!

Oh, en in de tussentijd heb ik ook nog iets heel tofs bedacht: Prikkelende Podiumcoaching. Voor als je anders dan anderen op het podium wilt staan. En dat van mij wilt leren. Eén op één. Ik maak een traject voor je op maat. Tot nu toe zijn klanten nogal laaiend. Dus check de webpage en boek je gratis Podiumboost!

Oh ja, en ik heb een Nieuwjaarsshow voor bedrijven bedacht: ‘Lekkere start is dat!’. Iets met humor, oefeningen voor een flitsende nieuwe start van het jaar waarin je je dromen gaat leven. Nieuwsgierig? Mail me effe. info@marleenbekker.com.

[save the date] Komtie… mijn eerste avondvullende voorstelling!
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *