Hoera! Ik heb géén slecht nieuws voor je! Dat is toch ook een keer de moeite waard om te delen, nietwaar?

Ik zal je zeggen, dit voorjaar ben ik behoorlijk getest. Om in mezelf te geloven, om voor mezelf te gaan staan, om me uit te spreken. En gelukkig is dat gelukt! Met een mooie nieuwe verdiepingsslag in het werk wat ik doe.

Check de video voor mijn goed-nieuws-verhaal!

 

Zoals ik al zei, je kunt een afspraak met me maken als er bij jou iets begint te borrelen en bruisen na het zien van de video. Dat is natuurlijk vrijblijvend, ik help je op weg om je verhaal helder te krijgen. Dus als je denkt: ‘Ja, ik wil met jou diepzeeduiken naar mijn échte verhaal’, maak dan gelijk een afspraak met me.

Ik wens je een hele fijne week!

 

Wil je meer van dit soort verhalen en tips over humor op het podium in je inbox? Meld je aan voor Marleens Magazine. Sgratis. Sleuk.
Goed nieuws!
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *